Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от  България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 4282
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
GSM и комуникации 
Администрация 
Водно стопанство 
Железария,инструменти 
Информация, Реклама 
Компютри. Електроника 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Охрана 
Право 
Проектиране 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Суровини и материали 
Транспорт 
Търговия 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Авто,мото,вело 
Аптека 
Геодезия, кадастър 
Инвестиции 
Козметика 
Консултанти 
Мебели 
Облекла и обувки 
Партии и организации 
Празненства и церемонии 
Производители 
Стоки за дома и бита 
Строително-ремонтна дейност 
Счетоводни услуги 
Трудова борса и работа 
Услуги 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Автоматизация 
Банки,Застраховане 
Електро,Енерго,Топло 
Инвестиционен посредник 
Коли под наем 
Култура, Музика 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Почистване 
Програмни продукти 
Пътна помощ 
Стоки за офиса 
Строителство 
Техника и оборудване 
Туризъм 
Финансови къщи 
Химически продукти 
  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Категории фирми в Ресурсбук   На карта 
Администрация. Банки, Застраховане. Правни услуги. Счетоводни услуги. Фирми на борсата. Инвестиции. Инвестиционни посредници. Консултанти. Информация, Реклама. Компютри. Електроника. Програмни продукти. GSM и комуникации. Техника и оборудване. Машини и апарати. Железария, инструменти. Авто,мото,вело. Автоматизация. Електро, Енерго, Топло. Водно стопанство. Селско, Горско, Еко. Геодезия, кадастър. Търговия. Туризъм. Транспорт. Коли под наем. Пътна помощ. Услуги. Почистване. Празненства и церемонии. Охрана и сигурност. Производители. Строителство. Строително-ремонтна дейност. Суровини и материали. Химически продукти. Недвижими имоти. Мебели и обзавеждане. Хартии и опаковки. Здравеопазване. Стоки за дома и бита. Стоки за офиса. Стоки за човека. Храни и напитки. Козметика. Облекла и обувки. Култура, Музика. Обучение / курсове. Трудова борса и работа. Хоби, Свободно време.
Регистриран: 28/03/20 Посещения: 48341 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

Индекс на фирмите от БФБ   На карта 
Главен индекс на фирмите от Българска Фондова Борса. За всяка една от фирмите показва в реално време котировките й в Българска Фондова Борса през сайта infostock.bg Рзадели на фирмите от Българска Фондова Борса: ~ Холдингите на Българска фондова борса ~ Индустриални стоки и материали ~ Потребителски и бизнес услуги ~ Потребителски стоки ~ Инвестиционни дружества и договорни фондове ~ Строителство и инфраструктура ~ АДСИЦ фирми на Софийската борса ~ Финансови услуги ~ Здравеопазване ~ Комуникации ~ Туризъм.
Регистриран: 24/04/20 Посещения: 2187 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Служебно правителство Стефан Янев   На карта 
На 11.05.2021 президентът Румен Радев издаде указ за назначаване на служебното правителство.
Регистриран: 11/05/21 Посещения: 35 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Интер Керамик Трейдинг ООД   На карта 
Днес нашият труд изпълва всяко кътче на изложбената ни сграда, офисите, складовите площи и производтвените бази. Всеки продукт изработваме с внимание към детайла, зад който стои работата на най-големите професионалисти в бранша. Фирмата днес е една от водещите компании в България като предлага най- голямо разнообразие в тази сфера на продукти, които са в наличност в нашите фирмени обекти, готови да бъдат доставени до дългогодишните партньори. Артикулите са с иновативен дизайн и стабилно и доказано ниво на качества - основно мото за марката ИНТЕР КЕРАМИК още от 2004г. Дизайнерите и продуктовите мениджъри продължават да разработват колекции , предлагайки цялостни решения, базирани на тази традиция. По този начин години наред вече ИНТЕР КЕРАМИК оформя битовата и жизнена среда на много семейства, обществени групи и трудови организации. На всеки продукт с марката ИНТЕР КЕРАМИК даваме твърдата гаранция за произход и качество. Разполагаме с модерно оборудван и специализиран ...
Регистриран: 10/05/21 Посещения: 11 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ТЕХ КОНСУЛТ ЕООД   На карта 
консултантски услуги за машини, материали и консумативи за реклама
Регистриран: 08/05/21 Посещения: 10 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Жаки 3000 ООД   На карта 
Търговия и внос на домашен текстил и декорации за дома
Регистриран: 08/05/21 Посещения: 3 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

EcoMetal.bg   На карта 
EcoMetal Engineering е компания, която се занимава с изкупуване на черни и цветни метали на примамливи цени.
Регистриран: 28/04/21 Посещения: 15 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

myPOS   На карта 
myPOS : Българска компания, която съчетава най-модерните технологии във финансовия сектор с въображението и опита на амбициозен и талантлив екип, подкрепяйки в реално време движението на бизнеса напред. Има над 100 000 бизнес клиенти в над 30 европейски страни, ползващи лесни и удобни платежни решения за картови плащания на място, онлайн и в движение. Всички платежни решения на myPOS са създадени за 24/7 работа, за да може бизнесът винаги да работи. През март 2021 myPOS е отличена от FinTech Breakthrough с награда за иновация за втора поредна година. Това показва мисията на компанията да участва в динамиката на финтех пазара и да подкрепя малките и средните бизнеси във възможността да бъдат гъвкави за икономически промени дори и във време на пандемия.
Регистриран: 27/04/21 Посещения: 25 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

CloudCart   На карта 
CloudCart има за цел да бъде най-лесният за използване софтуер за електронна търговия. Да спестява времето и парите на нашите търговци, като и да им предложи автоматизирани и оптимизирани процеси по управлението на техните онлайн магазини. Но най-голямата стъпка напред, която правим сега е създаването на технология, която да помага на търговците при създаването и анализирането на техните рекламни кампании. И не на последно място, да имат пълна отчетност, която да "смила" информацията на разбираем език.
Регистриран: 27/04/21 Посещения: 21 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Getseo   На карта 
Уеб дизайн, сео оптимизация, реклама от GetSeo. Отлично качество на достъпни цени.
Регистриран: 27/04/21 Посещения: 14 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

AptekaMedea.bg   На карта 
Аптеки Медея е верига за търговия с лекарствени продукти, която продава козметика и лекарства на уникални цени.
Регистриран: 27/04/21 Посещения: 17 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

KERAMO   На карта 
Модерно обзавеждане за баня - Нови тенденции и дизайнерски решения. Разгледай! Модерни мебели за баня - Стилни и модерни предложения.
Регистриран: 27/04/21 Посещения: 15 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

spalnobelio.bg   На карта 
Богата гама от комплекти спално бельо с различен дизайн и от различни материали.Производство на евтино памучно спално бельо, детски спален комплект, ранфорс, памучен чаршаф с ластик, детско, възглавница,
Регистриран: 27/04/21 Посещения: 12 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Diagenti.com   На карта 
Диадженти е компания, която продава професионално оборудване за салони за красота, фитнес зали и спа центрове на добри цени.
Регистриран: 26/04/21 Посещения: 12 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Столична община   На карта 
Столичната община е административно-териториална единица, която има и статут на област. Столичната община обхваща 38 населени места, от които 4 града (София, Банкя, Бухово и Нови Искър) и 34 села. Столичната община е юридическо лице със своя собственост (публична и частна) и свой бюджет. Органите на управлението на общината – Столичният общински съвет и Кметът – се избират от гражданите на Столична община с мандат от 4 години. Органите на управлението определят и осъществяват своята политика за изграждането и развитието на общината, решават проблеми от местен характер, свързани с икономиката, опазването на околната среда, здравеопазването, социалната, образователната, културната, комунално-битовата дейност, териториалното устройство, разпореждането и управлението на общинската собственост, безопасността на движението и обществения ред и др. Общинският съвет избира от своя състав постоянни и временни комисии, специализирани в отделни области. В момента действат 13 постоянн ...
Регистриран: 27/04/21 Посещения: 32 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Zoom-Clean.eu   На карта 
Зум Клийн е фирма за автовишки под наем и почистване на домове, щори, мрамор и гранитогрес в София, която работи с качествени препарати и техника на ниска цена.
Регистриран: 26/04/21 Посещения: 16 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

тейкит   На карта 
Маркетинг за вашата фирма, Маркетинг на хотели и ресторанти, Директни продажби, Изграждане - развитие и поддържане на търговски мрежи, Намиране на партньори, Управление на недвижими имоти, Финансово и бизнес консултиране.
Регистриран: 26/04/21 Посещения: 11 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Солна стая Health Paradise   На карта 
Health Paradise е солна стая за подобряване на здравето. Предлагаме иновативнa и изключително ефективнa услугa, която освен терапевтичен и релаксиращ ефект, оказва мощно въздействие и върху имунитета. Въздействието от разпрашване чрез халогенератор на ситни частици фармацефтична сол, в специално декорираната топла стая, наподобяваща солна пещера, оказва силно лечебен ефект при простуди, болести на горни и долни дихателни пътища, алергии, кожни заболявания, при хора преминали през тежки бронхити и пневмонии и други. Освен, че процедурите действат успешно, те са напълно безвредни дори за бебета. Терапиите също така могат да бъдат ползвани и за детоксикация, превантивно за укрепване на здравето, при депресивни състояния, при акне или за подмладяване на кожата. Тук Вашите деца ще играят в естествен пясъчник от сол, ще слушат музика,детски приказки или детски стихчета. Ние ще направим така, че те да се чувстват добре и по този начин по-бързо ще се подобрява здравето им. Терапията продължа ...
Регистриран: 24/04/21 Посещения: 15 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Солна стая Health Paradise   На карта 
Health Paradise е солна стая за подобряване на здравето. Предлагаме иновативнa и изключително ефективнa услугa, която освен терапевтичен и релаксиращ ефект, оказва мощно въздействие и върху имунитета. Въздействието от разпрашване чрез халогенератор на ситни частици фармацефтична сол, в специално декорираната топла стая, наподобяваща солна пещера, оказва силно лечебен ефект при простуди, болести на горни и долни дихателни пътища, алергии, кожни заболявания, при хора преминали през тежки бронхити и пневмонии и други. Освен, че процедурите действат успешно, те са напълно безвредни дори за бебета. Терапиите също така могат да бъдат ползвани и за детоксикация, превантивно за укрепване на здравето, при депресивни състояния, при акне или за подмладяване на кожата. Тук Вашите деца ще играят в естествен пясъчник от сол, ще слушат музика,детски приказки или детски стихчета. Ние ще направим така, че те да се чувстват добре и по този начин по-бързо ще се подобрява здравето им. Терапията продължа ...
Регистриран: 24/04/21 Посещения: 17 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Дресиада ЕООД   На карта 
Пазаруването никога не е било по-приятно и удобно! При нас ще намерите уникални колекции както от дамски дрехи онлайн - блузи, тениски, рокли, туники и други, така и от мъжки дрехи - суитчъри, блузи, тениски и панталони.
Регистриран: 24/04/21 Посещения: 11 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

45-то Народно събрание   На карта 
45-то Народно събрание
Регистриран: 23/04/21 Посещения: 45 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Модерна Зона   На карта 
Висококачествените спортни обувки на страхотни цени. Голямо разнообразие от мъжки спортни обувки, дамски маратонки, детски кецове, зимни боти и ботуши.
Регистриран: 23/04/21 Посещения: 16 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Найденови Ауто ЕООД   На карта 
Фирма Найденови Ауто ЕООД предлага денонощна пътна помощ и репатрак услуги за гр. София и страната - на най-добри цени.
Регистриран: 21/04/21 Посещения: 20 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Давид транс ЕООД   На карта 
Фирма „Давид транс“ ЕООД е лицензирана транспортна фирма притежаваща удостоверение от Пътна агенция за извършване на дейност „ПЪТНА ПОМОЩ“ и „Хладилен транспорт“. Мисията на екипа на „Давид транс“ ЕООД е да удовлетвори изсискванията за качество, експедитивност, гъвкавост и да гарантира за коректна доставка на повереният ни товар по всяко време на денонощието. За нас е важно да спечелим доверието на всеки наш клиент! Ние можем да Ви предложим денонощен хладилен и не хладилен транспорт, както и денонощна пътна помощ. Фирмата ни разполага с голям автопарк и можем да предложим превоз на групажни и цели пратки, комплексни спедиторски услуги и логистични пакетни услуги. Наше основно предимство са изгодните ни цени и конкурентните срокове за доставка. Ние можем да Ви предложим и денонощна пътна помощ в рамките на София на ниски цени с кратно време за пристигане до Вашето местоположение. При нас ще намерите качество, бърза реакция и адекватен подход към всяка ситуация по всяко вре ...
Регистриран: 20/04/21 Посещения: 13 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Arogans   На карта 
Ароганс е онлайн магазин за дамска мода, който произвежда дамски официални дрехи, съчетаващи стил, комфорт и разноообразие в моделите.
Регистриран: 19/04/21 Посещения: 23 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Motoexpert   На карта 
Автосервизи Motoexpert предлагат комплексни услуги за поддръжка и ремонт на автомобили, извършвани от компетентни лица. Бранда разполага с над 30 сервиза в цялата страна.
Регистриран: 19/04/21 Посещения: 22 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Фототапети   На карта 
Богат избор с над 1300 модела. Качество на достъпни цени. Експресна изработка по Ваш размер и бърза доставка. Стилни фототапети изработени от съвременни материали. Ще изработим бързо и качествено най-красивия фототапет за Вас!
Регистриран: 16/04/21 Посещения: 14 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Интеграл 17 ЕООД   На карта 
Интеграл 17 предлага цялостно изграждане и поддръжка на канализационни и водопроводни системи от специалисти с дългогодишен опит. За допълнителна информация, свържете се с нас по телефон или e-mail. Всеки нов клиент получава 10% отстъпка.
Регистриран: 15/04/21 Посещения: 20 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Билдинг Ремонт Строй   На карта 
Строителни ремонти в София и страната. Качествени строежи, ремонти и довършителни работи на изгодни цени. Ремонт на покрив, саниране, полагане на мазилки на топ цени. Ремонт на апартамент, къща или баня качествено и в срок!
Регистриран: 14/04/21 Посещения: 18 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

https://premiumreklama.com/   На карта 
Рекламна агенция в София Премиум. Реклама предлага на своите клиенти изработка на винилни банери с капси, матиране на стъкла в офиси, частична или цялостна декорация на офиси, облепяне с фолио, лепене на цветни надписи от фолиа, пододи стикери с ламинт, рекламни табели и светеща реклама. За повече информация посетете сайта на фирмата или се обадете по телефона. Можете да поръчате и по имейл и Вайбър. Заявете професионлано брандиране на вашия търговски обект или офис сега от рекламна агенция в София Премиум Реклама, сега.
Регистриран: 12/04/21 Посещения: 91 Гласували: 6 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

Терапиа   На карта 
Terrapia – Комплексни биоактивни формули от билкови и натурални екстракти, за балансиран и здравословен живот на модерните градски хора.
Регистриран: 06/04/21 Посещения: 26 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Загора Ес   На карта 
Загора Ес предлага счетоводни услуги в Стара Загора и региона.Ние предлагаме счетоводни услуги, абонаментно счетоводно обслужване, данъчни консултации, трудово-правни и осигурителни консултации и
Регистриран: 02/04/21 Посещения: 24 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 (1)    (2)  
 
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 4282 Брой страници: 143 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google